Automata acél termékek

Hogy mi az acél?

A vas legfontosabb ötvözete! Az ipar egyik leggyakrabban használt és megmunkált alapanyaga, melyet számos területen felhasználnak. Nálunk például különféle alkatrészek gyártására. A saválló acéltermékek mellett automata acél termékek sorozatgyártásával is foglalkozunk.

Vizsgáljuk meg közelebbről, hogyan épülnek fel ezek az automata acél termékek.

Mi a különlegességük és miért olyan közkedveltek az iparban?

Az automata acél termékek lényege, hogy megnövelt Pb- és S- tartalommal rendelkeznek, úgynevezett csillapítatlan acélok. Ezt ha megmunkálás során, az ötvözés hatására, sokkal könnyebb forgácsolni, hiszen töredezett forgács jön létre. Tehát ebből következik, hogy az automata acél termékek kiválóan forgácsolhatóak. Sorozatgyártásra kiválóan alkalmasak ezek az automata acél termékek, hiszen könnyű velük dolgozni, megmunkálni, hőkezelni, felületkezelni őket.

Az automata acél termékek tömegcikknek számítanak, hiszen hatalmas mennyiségekben állítanak elő belőlük különféle alkatrészeket. Legyen szó bármilyen csavarról, anyáról, speciális alkatrészről; számunkra nem okoz gondot ezeknek a precíz elkészítése. Jól felszerelt és korszerű gépparkunk lehetővé teszi, hogy a sorozatgyártás zökkenőmentesen történhessen meg. Munkatársaink minden esetben arra törekednek, hogy a lehető legpontosabb méréssel készítsék elő megmunkálni kívánt alapanyagokat.

Speciális mérőeszközeink segítségével az automata acél termékek hajszálpontosan olyan formát és méreteket öltenek majd, amilyennek a rajz szerint lenniük kell. A precizitás elengedhetetlen ebben a szakmában, mint az ipar számos egyéb területén is. Termékeinket nem csupán az autóipar használja fel, hanem az elektronika, a pneumatika és a hidraulika is.

Ne bízza a véletlenre, bízza a CSID 2000 Kft.-re!