CNC és Automata esztergálás

CNC és automata esztergálás egyaránt jellemző cégünkre. Mindkettőnek nagy jelentősége van a sorozatgyártásban, hiszen a technika fejlődésével és az egyre növekvő igények miatt kénytelenek vagyunk az automatizált esztergagépeket is alkalmazni.

Nem mindenki számára lehet tiszta, hogy mit is rejt magában a CNC és automata esztergálás. Ne úgy képzeljünk el egy CNC-t, mint egy kézi működtetésű gépet. A CNC-k két fő részből állnak; egy elektronikus irányítóberendezésből, ami maga a vezérlés és egy szerszámgépből. Ez utóbbi fogadja az irányítást és végzi el a megmunkálást. A CNC egy mozaikszó melynek jelentése: Computer Numerical Control, hiszen egy mikroszámítógépet is tartalmaz, mely programozható. Ez végzi el a vezérlést.

CNC és automata esztergálás számtalan szerszámozási lehetőséget kínál. A hatékonyság mellett a gyorsaság is fontos szempontot jelent a kiválasztásban. Gépparkunk fejlesztésekor az CNC és automata esztergálás hatékonysága elsődleges, hiszen számunkra a minőségi munka elengedhetetlen.

Amikor CNC és automata esztergálásról beszélünk, olyan nagy pontosságú és hatékony munkamenetet végző gépekről van szó, melyek használata elengedhetetlen kiváló termékeink gyártásánál. Munkatársaink olyan jól képzett szakemberek, akik folyamatosan fejlesztik technikai tudásukat. A CSID 2000 Kft fontosnak tartja, hogy a CNC és automata esztergálás olyan minőségi termékeket eredményezzen, melyeket büszkén adhat át megrendelőinek.

Számunkra elsődleges szempont, hogy leendő és meglévő ügyfeleink elégedettek legyenek a vásárlás lebonyolítása után is. A CNC és automata esztergálás során előállított termékek bizonylatolt minőségű alapanyagokból készülnek, hogy ne legyen oka panaszra! Fő erényünk a megbízhatóság!