Saválló acél termékek

Mint sokan tudják a vas legfontosabb ötvözete maga az acél. Az acél tulajdonságai közé tartozik az is, hogy rugalmassága, hőállósága, savállósága, keménysége, hajlékonysága különféle ötvözetekkel megváltoztatható. Ezen tulajdonságai mellett létrehozhatunk saválló acél termékeket.

Gondolhatnánk a saválló acél termékek előállítása nem bonyolult folyamat. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen ez egy több lépésből álló folyamat. Kiváló szakembereink segítségével és gépparkunk felszereltségével nem okoz gondot remek minőségű saválló acél termékek előállítása.

Milyen műveleteken kell végrehajtani annak érdekében, hogy kiváló saválló acél termékek kerülhessenek ki cégünktől?

Forgácsolás után legelső lépés a felület zsírtalanítása és tisztítása. Ez elengedhetetlen, hiszen mindenféle szennyeződés megtalálható ekkor még az acélfelületen. Legyen az zsír, olaj vagy bármiféle más szennyeződés. Ezzel készítjük elő az anyagot a következő lépésre; a pácolásra.

saválló acél termékek második megtisztító folyamata maga a pácolás. Itt azonban Nem a rárakódott szennyeződésektől szabadítjuk meg a felületet, hanem a sérült oxidálódott rétegtől. Az, hogy szóró illetve merítő pácolással történik ez a fajta megtisztítás; függ a kialakítástól és a mérettől.

Az utolsó lépés a passziválás, melynek során visszaképződik egy passzív réteg, mely ellenáll a korrózióval szemben.

Saválló acél termékeink a következő anyagminőséggel rendelkeznek: 1.4305, 1.4301, 1.4404, 1.4435, 1.4523

Rozsdamentes acéltermékeknek is nevezzük a saválló acél termékeket, mely talán sokatmondóbb kifejezés egy nem szakmabeli személy számára. A rozsdamentesség pedig igen nagy előnyt jelent a más anyagból készült esetlegesen rozsdásodó anyagokkal szemben.

Tekintse meg képeinken milyen saválló acél termékeket is készítünk pontosan! Ne féljen leadni rendelését még ma, azért, hogy minél hamarabb kézhez kaphassa a kívánt terméket. Nálunk csak jól járhat!