Fémforgácsolás

fémforgácsolás egy komplex feladat. Megfelelő felszerelések és méréstechnikai eszközök szükségesek a tökéletes termék legyártásához. Kiváló CNC szakembereink segítségével a gépparkunkban található munkaeszközök teljes mértékben kihasználásra kerülnek, a legjobb tudásuknak megfelelően.

Mi is a fémforgácsolás lényege?

Mint tudjuk: ahhoz, hogy egy terméket létrehozhassunk nagy mennyiségű alapanyagra van szükségünk. Legyen az acél, sárgaréz vagy akár alumínium. Ahhoz, hogy ezek az anyagok megfelelően megmunkálhatóak legyenek, szükség van speciális gépekre a fémforgácsoláshoz. A felesleges anyag forgács formájában kerül eltávolításra az adott termékről. Tulajdonképpen ez a fémforgácsolás legegyszerűbb magyarázata. Azután további mérések és a végső alakítás következik, hogy az alkatrészek elnyerhessék végső formájukat.

Milyen eszközön végzik a fémforgácsolást?

fémforgácsolás elsősorban CNC eszterga és megmunkáló gépeken történik, melyeket megfelelően szakképzett munkatársaink irányítanak. Géppark menüpontunk alatt megtekinthetőek az általunk használt eszközök.

Néhány említésre érdemes fémforgácsolásra használatos gép – a teljesség igénye nélkül!

  • CNC ellenorsós hosszeszterga
  • CNC 4 tengelyes függőleges megmunkálóközpont
  • CNC vezérlésű revolver eszterga
  • Csúcsnélküli köszörű
  • Csúcseszterga, Utáneszterga, stb.

Bízza magát szakértelmünkre, ha fémforgácsolásra van szüksége! Szakembereink precíz munkavégzésének köszönhetően ügyfeleink minden esetben elégedettek szolgáltatásainkkal. A sorozatgyártás nálunk nem jár együtt a silány termékek kivitelezésével. Csakis olyan termékeket adunk ki kezeink közül, melyekről tudjuk, hogy megfelelnek mindenféle rajzi követelménynek és természetesen a megrendelő igényeinek.