Sárgaréz termékek

sárgaréz termékeket nem nehéz felismerni, hiszen jellegzetes sárgás színük miatt könnyen azonosíthatóak.

És, hogy mitől is sárga színű a sárgaréz?

sárgaréz termékek nem másból állnak, mint rézből és cinkből. Nem mindegy, hogy milyen mértékeket ölt az ötvözés, az arányokhoz mérten változik az anyag színe.

A CSID 2000 Kft. CuZn 39 Pb 3 sárgaréz termékek gyártásával is foglalkozik. Az iparban számos területen felhasználják ezt a fajta anyagot, hiszen kedvező tulajdonságokkal rendelkezik és tulajdonságai könnyen módosíthatóak ötvözéssel.

A sárgaréz termékek igen kelendőek, hiszen az ipar számos területén felhasználják. Nem csupán az alkatrészgyártásban kap nagy szerepet, hanem például a ruhaiparban is, ugyanis többféle kiegészítő készül ebből az anyagból, illetve a bútoriparban is többek között gombok, kilincsek. Amennyiben az öntvényhez ónt is adnak, sokkal szilárdabb anyagot, bronzot kapunk végeredményül.

Sárgaréz termékeink forgácsolással nyerik el megszabott formájukat és méretüket, melyet speciális mérőműszereinkkel állítanak be szakképzett munkatársaink. A kifinomult méréstechnikával rendelkező eszközöknek köszönhetően a legnagyobb pontossággal készülnek el a megrendelt alkatrészek. Természetesen a sárgaréz termékek is sorozatgyártással készülnek, így lehetőség nyílik nagy mennyiségű megrendelésre is.

Sárgaréz termékek kínálatunkban megtalálhatóak a húzott felületű h9, h11 tűrésű négyzet, kör, téglalap, hatszög és sajtolt profil keresztmetszetű termékek is. Csavarok, rudak, speciális alkatrészek közül válogathat, melyekre jó például szolgálnak a képgalériánkban megtalálható termékfotók is.

Keressen fel minket bizalommal és ismerkedjen meg az általunk gyártott, kifogástalan minőségű sárgaréz termékekkel!